torsdag 8. mai 2008

Greveling, grevelangONSDAG KVELD, 00:30:
- Hva var den lyden?
- Det var nok bare en grevling som slåss m...
- GREVLING?
- Ja?
- Du kødder? Seriøst? Grevling? En stor, fæl, sinna grevling som skriker der borte?
- Ja, den slåss vel med en katt. Det er ikke noe farlig, altså. Du klemmer hånda mi veldig hardt.
- Du, se på meg, helt alvorlig: grevling? Er det en GREVLING der borte?
- Mhm.
- Jeg trodde ikke de dyrene fantes i Norge!

Etter å ha sett på grevlingbilder i dag, har jeg funnet ut at de umulig kan være så skumle, på tross av at de vandrer ned fra skogen og bort til søppelbøttene utenfor husene i det svært tettbebygde boligområdet og sover under folks terrasser om dagen. Men, en ting er sikker: Det finnes ikke noe skumlere dyr i verden enn maurslukere. Dette bildet er nettopp det bildet som ga meg mareritt da jeg var liten fordi jeg så det på Tv.

13 kommentarer:

Poirot sa...

Dakar Oda. =/

Men grevlingar er søte, og maurslukarar, vel, eg synest dei er kule, dessutan finst dei berre i Sør-Amerika, så du kan slappe HEILT AV. (Slapp av, det ordnar seg.) <3

Siri sa...

haha, maurslukerar e ekle :S

cavejam sa...

Maurslukere er jo søte :(

Vutarie sa...

om en grevling biter deg i leggen, og det kan godt tenkes at den gjør sånn til tross for søtheten, så skal du se langt etter å få fjernet den igjen. de har bitt av STÅL,
well altså, haha. de biter hard anyway, og de slipper ikke taket. jeg synes grevlinger er skumle

Hilðe sa...

Haha, maurslukarar e jo stilige!:D

Nøve sa...

Den der var jo faktisk skummel.

Nora sa...

enig med lisa.. jeg har også hørt at de ikke slipper om de først biter.. SKUMLE.

Poirot sa...

KULE!

Just keep distance.

snupijenta sa...

Uuuuhh... ekkle ekle dyr..
JEg husker jeg syklet ETTER en grevling og lokket på den en gang,kl 0400 en morgen.. da jeg kom hjem til foreldrene mine og forklarte åssn dyret så ut, utbrøt de; "logget du på en GREVLING????", også fortalte de meg litt om dem.
Jeg har vært redd grevlingen siden. .. haha...XD

Cé sa...

Vi hadde en lite grevling som vandret rundt huset vårt for noen år tilbake, unge. Vi måtte jage den bort, de er jo farlige, som sagt biter og slipper ikke, men søt var den. Noen dager senere kom den i avisa, hadde blitt observert rundt om kring i nærområdet, trasket rundt, merkelig skapning. Enda flere år tilbake, skjedde det noe annet. En nabo som har kaniner, de hadde dem ute i et bur, store slemme grevlingen hadde vært og drept den ene kaninen, men den andre hadde heldigvis klart å rømme. Den levde under garasjen til en annen nabo. Ja, grevlinger er rare. (og sultne .o, pass på kaninen din.)

Karoline sa...

Maurslukere og DOVENDYR er så grotesk ekle som du får det. Begynte å grine når jeg så dovendyr i en dyrepark en gang.

Trine. sa...

De sier at grevlinger biter til det brekker. Jeg tror ikke egentlig at grevlingene har noen interesse av å bite til det brekker, men jeg tror de har et bitt som gjør det umulig å komme unna før det brekker.

En gang satt jeg på i en bil som kjørte over en grevling. Rett over! Jeg ble hysterisk og begynte å gråte, og da vi gikk ut av bilen, lå grevlingen et stykke bak oss på veien. Så rørte han hodet sitt, så på oss... reiste seg opp, og tuslet videre. Nevnte jeg at dette var i en 80-sone? Radiatoren på bilen, derimot, var totalskadet. Grevlinger har tykkere hud enn griser. Griser har veldig, veldig tykk hud.

Av dette konkluderer jeg med at grevlinger er dødsskumle om du er uheldig, men de ser egentlig ganske søte ut. Derimot tror jeg maurslukeren er ufarlig, men bare ser ut som et monster fra mine verste mareritt.

idunn sa...

Maurslukere er det eneste dyret med mat i navnet sitt! Grevlinger er søte. Men skumle. Foretrekker pinnsvin.