mandag 12. mai 2008

Pappeskeliv

DU MÅ HA overbærenhet for meg, for at jeg er så travel at jeg glemmer å spise og blogge. Laptopen står i ro i stua. Det er vanskelig å drive med prioritering med så mange baller i lufta.

Jeg lever i en pappeske surret inn i maskeringsteip som revner, og det er ikke bra, ikke når eskene skal bæres inn i ny leilighet i Breidablikgata, hvor det er trapp, så ramler alle tingene nedover trinnene og ligger strødd utover. Det er slik jeg ser det for meg. Ved siden av pappeskene med udugelig teip står en gammel lampe med tre armer, en sort stol og en vannkoker. I den åpne esken ligger et stort speil og et par krukker, magasiner og telys.

Nå skal jeg ut av barndomshjemmet.

Oppe i en liten leilighet med blå tapet sitter en kjæreste jeg ikke kan få nok av, som jeg ikke kan få holdt armene mine rundt mange nok ganger. Tiden går fort, noen ganger litt for fort, som når det plutselig går opp for meg at det er et ettsifret antall timer til en ny skoledag begynner.

En liten kaninunge med store ører farer over stuegulvet i femti kilometer i timen. Hun eier ikke frykt i livet. Snart skal hun bli med til et nytt bosted hvor stuegulvet er enda glattere.


I tillegg går jeg på jobb i ny og ne, selger lyspærer og utebelysning som er på tilbud. Våtsoner, røde soner, watt og volt, eksteriørpærer og sokler, LeKlint, armatur og F1. Jeg har min egen selgerkode og nå har jeg også fått postkasse.

Jeg har sett Ironman på kino, vært på familiemiddag, grillet frokost på lekeplassen, møtte Lene og Lars på Moody, snakket med Maria på kaien og holdt dørvakten min med selskap i totiden.

Og jeg fikk igjen alle pengene som Lånekassen har stjålet fra meg. Jeg håper alle dere små venner har det bra. Jeg kikker på alle sine blogger hele tiden, men det er stort sett det eneste jeg får gjort når jeg først er hjemme. Vel, i det som fortsatt er hjemmet mitt. I morgen skal jeg ut herfra. Ønsk meg lykke til.

7 kommentarer:

Nøve sa...

Lukke til! :D

Poirot sa...

Lukke til, Odapoda!
(Kven er Lene og Lars?)

Aida sa...

Lykke til! Og jeg må bare si at jeg blir så glad av bloggen din. Jeg gleder meg til å klikke på linken og lese. Du skriver så utrolig bra, mange ganger treffer du rett i hjerterota! :')

Pluto sa...

Lykke te! Komme på besøk når mine ballar bjunne å roa seg ;)

Kristin sa...

Lykke til ! : )

Hilðe sa...

Lykko teo, jao! :D (Sveiosk *kremt*) Trivst du i den nye jobben? :)

Anonym sa...

oi. jeg ønsker deg lykke til.
og jeg synes du skriver veldig bra, ikke det at det er noen overraskelse, med tanke på at jeg har lest mye av deg før, men ja.. dessuten så har du en nydelig håndskrift!

- emilie/himmelrik osv.