tirsdag 3. juni 2008

Boblefantasi

DET ER MANDAG ettermiddag i forretningen og Fie monterer gulvlamper. De er pakket inn i store pappesker og består av mange deler som skal settes sammen. Fie river alle delene ut av plastikken og går til lageret for å kaste det i plastavfallet. Men - ikke før Fie har slengt alt i posen og snudd seg for å gå tilbake til monteringen, bråstopper hun og ser seg tilbake. Det der var da ikke vanlig plast? Vent nå litt...Fie går tilbake og stikker hånda ned i den store posen full av plastavfall og plukker opp det siste hun kastet nedi. Åh, joda, det er ikke vanlige saker dette her. Det er bobleplast.

Fie bare må. Hun klemmer på et par bobler mellom fingrene og det lager små, koselige smell. Et par til. Og enda noen. Fie storkoser seg. Bang, bang, bang. Bittesmå bang. Fie er ferdig med hele den venstre siden. Hun klarer ikke å stoppe. Glem lampemontering og lyspører - her er det bobleplast!

Men - rett som det er, mens Fie står på lagerrommet og smeller bobleplast og aner fred og ingen fare, står det plutselig noen i døra. Det er butikkeieren, og hun står der litt forfjamset og gir Fie et rart blikk som bobleplastentusiasten ikke klarer å tyde.

Damen i døra sier:
- Kan du komme ut og passe forretningen når du er ferdig... med det du holder på med?
Damen ser på bobleplasten. Fie skynder seg litt for sent med å gjemme boblene på ryggen.
- Ja, klart det.

Dumme, fristende bobler.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Awww, så hyggelig! XD

Nøve sa...

Haha, så skjønt. Bobleplast er gøy.

Mynte Valkyrje Poirot, sa...

Awh, din cutiepie! :D


Btw: "lyspører"?

Emilie sa...

haha, nå måtte jeg smile litt. :)

Siri sa...

awww, så sjønt <3

Anonym sa...

Haha, just like me! XD
Det er jo bare morro daaa! :) Ble litt skuffa da jeg entusiastisk viste bobleplastens magi til ungene mine, og de bare tittet mindre interessert på meg, og gikk sin vei..:'( Jaja, kanskje de oppdager den gleden senere i livet? :)

Aida sa...

bobleplast er farlig gøy.