tirsdag 17. juni 2008

Picture my life

CAFÉ MOODY er min helt. Her er det gratis trådløst nettverk, men så streiker plutselig min gamle laptop, og så har jeg ikke nettilgang likevel. Men så dukker en ny helt opp; Poirot. Jeg bruker Poirot sin laptop. Jeg er kul.
Og syk. Grunnen til at det har vært dårlig med blogging for tiden er fordi jeg har hatt influensa og ligget på sofaen til Tommy hele helga. Dette er maten jeg har levd på:
Dette er Alva, slik hun ser ut i juni. En gæren jentunge i puberteten som spiser flere kilo gress i uka.
Slik ser leiligheten vår omtrentlig ut:
Moody-hjørnet (stolen til venstre og lampene er mine):
Og ikke minst; min nye bling bling-forlovelsesring! Jeg og Tommymin er nå offisielt forlovet og skal gifte oss en gang i fremtiden. Ringen er identisk med hans; hvitt gull med gravering. Det står ”Min Tommy” i min ring. Dere får bare se selve ringen, for hendene mine er ikke fotogene. Ikke en plass.Og så ville dere se flere bilder av Fie… Fie har hatt rennende nese de siste dagene, men hva gjør jeg vel ikke for dere?Og aller sist, men heller ikke minst; Elisabeth sine sokker henger til tørk:

11 kommentarer:

Nøve sa...

Grattis med forlovelse! :D
Omg, sjølv om eg får litt småpanikk av at folk som ikkje er så veldig mykje eldre enn meg gjer så vaksne ting. (Ein del av hjernen min trur framleis at eg er 12.)

Mynte Valkyrje Poirot, sa...

Dette er det kulaste innlegget ever, sidan det vart publisert på min laptop, lZmschiZm (som eg no brukar for å kommentere på det, omgomgomg!). Ehm, nei, okay, kanskje ikkje. Aaaaanyway. I love you og eg er så glad for at du har funne Tommy og at han gjer deg så lukkeleg! :D Og hendene dine ER (awh, my love <3) fotogene, så bæ så. Og Alva er kul, sjølv om ho beit i toppen min. :P

Må forresten leggje til at det no har eit spisebord + stolar inn på det tomme området i stova.

Friendly face sa...

Alva er supersøt, håper på flere bilder av henne i framtiden!
Gratulerer så mye med forlovelsen, så koselig! :]

Panda sa...

så koselig! ^^
Gratulerer med forlovelse!

Siri sa...

aww, detta innlegge likte eg. eg vil møta alva :)

Leona sa...

Gratulera så mykje, eg er glad på dine vegne :D

Stillig lampe du har < 3

Kristin sa...

Gratulera Oda :D Søt kanin :]

Anonym sa...

wih, bilder <3
grattis!

Hilðe sa...

Gratla med forlovelse! :D Og god bedring!

Pluto sa...

Gratzzzz :D<3

Trine. sa...

Gratulerer så mye med forlovelse. Jeg ble veldig, veldig glad av dette innlegget, uten at jeg helt kan sette fingeren på hvorfor. Jeg tror det bare var så mange søte bilder å se på.