onsdag 13. august 2008

you know i miss it

dere vet hvordan livet er kapitler, enten du vil innrømme det eller ei. noen ganger er det vanskelig å se hvor et nytt kapittel begynner, ikke minst hvor vanskelig det kan være å innrømme at et annet er slutt. jeg har forandret meg så mye det siste året, og bloggingen var en del av forskjellige interesser som svant hen, sammen med flere andre. derimot, har jeg jo samtidig funnet mange nye. klart at jeg savner å blogge, men mest av alt savner jeg følelsen av å tenke: "dette var kult, dette vil jeg fortelle alle leserne mine om!"

fieandherlife forsvinner ikke. 220 innlegg om livet mitt er noe jeg ser på som verdifullt, det er jo en del av livsverket mitt, og best av alt er at så lenge det ligger på internett, så er det her for alltid. jeg har fjernet en del innlegg og slikt, latt være det jeg vil ta vare på. jeg har elsket å blogge, og jeg skal ta vare på dette minnet. så lenge det eksisterer på webben.

så hva har skjedd med fie siden sist? kanskje du lurer? kanskje ikke? anyways, jeg har flyttet inn til forloveden min, og vi har det bedre enn noensinne. jeg gjør alt husarbeidet, for jeg har gitt ham klar beskjed om at det er mitt territorium. klesvask og rydding gjør meg lykkelig. jeg har vært på ferie i fredrikstad, nydeligste byen i norge, sett peer gynt, alva, (kaninen), har blitt stor jente, tm kaller meg opa og kommer bort til meg for å gi meg 'suss' på kinnet, skolen begynner snart igjen og jeg gleder meg til å se folk igjen, sitte i kantina og spise brød med karbonade.

jeg håper dere ikke glemmer meg. :-)


oda.

8 kommentarer:

Mynte Valkyrje Poirot, sa...

Sjølvsagt gløymer me deg ikkje! (Vel, du er ein stor del av livet mitt, blogg eller ikkje, but still...)
<3 you.

Nøve sa...

Sjølvsagt skriver du. Det er derfor eg ikkje har slutta å sjå innom bloggen din sjølv om du sa det var slutt. :)

Vutarie sa...

weee :D

du er kul anyway

Trude sa...

Så bra at du er tilbake! =)
(Også har jeg funnet ut at jeg lurer på om vi to kanskje har vært brevvenner en gang for mange år siden..?)

Trude sa...

Aw, så morsomt! Jeg har brevene fra deg fint oppbevart i kommoden på rommet mitt ;).. Jeg husker på at jeg syntes det var så moro å få brev i posten fra deg! :)

Aida sa...

YES! :D

Anonym sa...

Jeg er så gla for at jeg leste dette innlegget før det forrige, for det hadde jeg ennå ikke sett, og hadde jeg sett det hadde jeg jo blitt lei meg og sansynligvis slettet deg fra bloggerollen min, og det ville jo vært kjempetrist, siden du jo nå har skrevet ett nytt innlegg likevel! :D

Pluto sa...

JUUUHU! :D
Hørres ut så du har det bra :)